Tirsdagen 22022022 - «Drop-in» vielser i kirken!


Forelsket og med ønske om en utradisjonell vielse på en helt spesiell dato?

 

St. Valentinsdagen, også kalt Alle hjerters dag på norsk, feires den 14. februar hvert år. Denne dagen bruker vi til å vise kjærlighet til den vi elsker og er glad i. Mange gjør det lille ekstra på dagen enten det er med god mat, dikt, sjokolade eller spennende gaver.

Hva med en romantisk tradisjon som et klassisk frieri? Vi i Ringerike prosti ønsker å invitere til dere til vielse på en veldig spesiell dato: 22022022.

Det trengs ikke store utgifter eller mye planlegging for å gifte seg. Her er en gylden mulighet til å bli gift på en enkel og samtidig høytidelig måte. Vi stiller med pyntet kirke, organisten spiller opp brudemarsj og prestene leder vielsen. Det eneste dere som brudepar må gjøre er å melde deres interesse til kirken, skaffe prøvingsattest og møte punktelig opp på dagen!

Før vielsen

  • Frist til å melde deres interesse er 22. januar 2022. Dette gjøres på www.ringerike.kirken.no. Her kan dere velge kirke og ønske klokkelsett (velg 22. februar og skriv ønsket klokkelsett i kommentarfeltet. Vielser er mulig fra kl.10:00 til kl.22:00).
  • Prøvingsattest må leveres til kirkekontoret innen fredag 18.02.2022. Denne bestilles her; https://www.skatteetaten.no/skjema/provingsattest/ 

 

Hvem er dette for:

  • Alle parforhold mellom to personer over 18 år.
  • Det presiseres at Den norske kirke er en LHBT-vennlig kirke!
  • Det vil også være mulig å be om «Forbønn for borgerlig inngått ekteskap».
  • Det vil også være mulig å be om «Fornyelse av ekteskapsløftet».

Nøl ikke med å kontakte sokneprestene, alle spørsmål vil bli besvart i kjærlighet og glede!

 

Med kjærlig hilsen

alle ansatte og menigheter i Ringerike prosti

post@ringerike.kirken.no / tlf.: 32 18 15 20

 

Tilbake